Vissza az előző oldalra

KOLON-HYDROTERÁPIA VASTAGBÉL TISZTÍTÁScolon Hydromat

Már az ókorban ismert volt az a bölcsesség, hogy a "halál a bélben lakozik", amely különböző béltisztító kezelési módszerekhez vezetett.A kolon-hidroterápiáva1 a beöntés, az irrigátor és a vízalatti bélfürdő már a múlté .A kolon-hidroterápiánál egyszer használatos speculumos és obturatos csőrendszert használunk. A készülék saját tisztító rendszerével együtt a legmagasabb higiénés igényeknek is megfelel. A kolon-hidroterápia alkalmazása a Colon-Hydromattal tökéletesen higiénikus ,szagmentes és megfelel a paciens esztétikai érzékének. A kezelés teljesen fájdalommentes, jóérzést és ellazulást eredményez.

 

Az egészség és betegség gyökere a vastagbélben van

A civilizációs betegségek között egyre nagyobb szerepet játszanak az emésztési problémák, az ezekből fokozatosan kialakuló anyagcserezavarok, az egész szervezet elsalakosodása . Az okok életmódunkban keresendők: helytelen táplálkozás- túlzott fehérje és szénhidrát bevitel - rosthiány-a bélflóra károsodása- szteroidok, antibiotikumok és egyéb gyógyszerek következtében-mozgásszegény életmód és túl sok stressz.

Itt segít a Colon-Hydro-Terápia

A Colon-Hydro-Terápia a béltisztítás olyan formája, amelynél a teljes vastagbelet nagy mennyiségű, megfelelő hőmérsékletű vízzel öblítjük, tisztítjuk. A tisztítás során a páciens kényelmesen a háton fekszik, miközben egy zárt rendszerben, szárazon és szagmentesen, kellemes és nem megterhelő módon történik a kezelés. Cél. A bél megszabadítása a lerakódásoktól, bomlástermékektől és méreganyagoktól.

A gyakorlatban a következő esetekben fontos:

Vastagbél minden működési zavara esetén- székrekedés, hasmenés
A bél körülírt kiboltosulása - divertikulózis
Vastagbél gyulladás - colitis
Fejfájás, migrén
Fokozott bélgázosodás következtében kialakuló szívpanaszok
Rossz lehelet (a vastagbélben felszívódott és a tüdőn keresztül kilélegzett gázok miatt)
Állandó idegesség fáradékonyság
Bőrkiütések a méregtelenítő szervek túlterheltsége miatt
Méregtelenítő kúrák alkalmával az első lépés
Fogyókúrák eredményességének elősegítése, a normális emésztés és felszívódás helyreállítása
A szép egészséges bőr eléréséhez

Vissza az előző oldalra