Új utak a gyógyításban: Mora terápia

Szegeden a Hotel Petróban egy évvel ezelőtt kezdte meg a munkáját az az orvos csoport, mely a kínai orvoslás és a legmodernebb biokibernetikai gyógymód ötvözetét jellentő  Mora-terápiával kezel. A gyógymód zseniális alapötlete dr. Morelltől  származik miszerint ha a kórós információkat saját tükörképünkre fordítjuk ,úgy hogy azok kiolthatók.

A készülék megalkotója E. Rasche mérnök. Nevük kezdő szótagjából ered a Mora elnevezés. Már 1945- benn  Burr professzor a Yale egyetemen megállapította ,hogy valamennyi élő szervezet rendelkezik elektromágneses mezővel mi a halál beálltakor teljesen megszűnik.

Ezek a mikro mágneses rezgések mérhetők, megfelelő elektródák segítségével összegyűjthetők szűrő és erősítő rendszeren keresztül módosíthatók, s így a testben visszavezetésének előfeltétele a rezgések kóros összetevőjének kioltására. A fiziológiás rezgések melyek építik, erősítik a  testet , felerősítve juttathatók vissza a szervezetbe. Az elektromágneses test a szilárd testtől elkülönítve szemlélhetők, fényintenzitása, alakja folyamatosan változik a mindenkori kóros vagy fiziológiás állapotnak megfelelően. Ha az elektromágneses testet láthatnánk, akkor látnánk a csakrákat színesben és a tucatnyi akupunktúrás pontot is.

Míg a szilárd testnek megvan az egyértelmű kiterjedése, addig az elektromágneses testet olyan hullámok alkotják,melyek folyamatosan nagy sebességgel cserélik a az információkat a sejtekben és azok között Ez a rendkívül fejlett kommunikációs rendszer sokkal  nagyobb sebességgel dolgozik,mint az általunk ismert idegszálak ,testnedvek információs rendszere.

A Mora Super Bipolar készülékkel a mikro mágneses információkat elektródák segítségével az emberi szervezetből egy érzékeny erősítő rendszerbe vezetik .Galvanikus szétkapcsolás után a szűrőkön átvezetett jel fázishelyzetében vagy  felerősítésre szorul,vagy 180 fokkal tükörképére fordítva kioltásra kerül. Például szervezet nehézfém terhelését Így meg tudják szüntetni. A hatás felerősíthető, ha a káros nehézfémeket a készülék bemenetén található pohárelektródába helyezik.

A kezelési program mindig egy általános méregtelenítéssel kezdődik, melynek során a szervezet általános energetikai állapotáról is képet kapunk.  Ezt követi az anamnézisnek megfelelő kezelés. A készülékben 160 gyógyító program van : pl. migrén,ekcéma,asztma,Bach -virágterápia,színterápia, csakra és meridián terápia,fogászati anyagok tesztelése stb.

Ezekhez speciális kiegészítő elektródákat is használnak. Az allergiaprogram 600 -féle allergénre tesztel és kezel. A gombaprogrammal 40- féle  gomba betegség azonosítható be és gyógyítható. Lehetőség van a szervezet ásványi-só és nyomelem szintjének a bemérésére is. Valamennyi kezelés során egyénre szabott homeopátiás cseppet kap a beteg.