MORA terápia a gombás betegségek kezelésében

Morell professzor zseniális ötlete alapján született meg a test saját rezgéseivel történő kezelés,melyet azóta  a Mora- terápiaként ismer a világ.

A szervezetben az élettani folyamatokat elektromágneses rezgések irányítják.

A Mora -terápia érdeme, hogy ötvözi a sok évezredes kínai akupunktúra elemeit a legmodernebb technikával. A kezelés során semmiféle idegen energiát nem használ,a szervezetben lévő kóros rezgések kioltásával és az egészséges rezgések felerősítésével a test önszabályozó rendszerét mellékhatás mentesen erősíti.

A Mora Intézetben , mely a Mora terápia kizárólagos magyarországi képviselete,a betegellátás mellett orvosképzés is folyik.

A résztvevő orvosok tanúi lehetnek annak, hogyan képes a Mora-terápia többek között fájdalomszindrómák,mozgásszervi betegségek, stressz állapotok oldásra

A szervezet méregtelenítésére az ekcéma , az asztma és valamennyi allergiás kórkép korszerű kezelésére a szervezet ásványi só-és nyomelem szintjének bemérésére,a nőgyógyászati és urológiai betegségek kezelésére.

Az élő szervezetben lévő gombás fertőzések nagy kihívást s bizony sokszor komoly terápiás problémát jelentenek az orvostudomány számára.. Az antibiotikumok elterjedésével az utóbbi években ugrásszerűen megnőtt a számuk.

A Mora -program 40-féle gomba információját tartalmazza.

Számos tünet hátterében gombás megbetegedés húzódhat meg.

Olyan nyilvánvaló tünetek mellett mint kórós nyelvlepedék,a gombás bőr és körömelváltozások  stb ,egyéb panaszokat is okozhat a gombás fertőzés.

Pld: alvászavart, szem és orrviszketést, végbélnyílás körüli viszketést,édesség utáni vágyat,hasi görcsöt,székrekedést,puffadást,f&aa