A Mora terápia szerepe környezeti hatásának megszüntetésében

Mindenki számára ismert  az  a  tény, hogy szervezetünk molekulákból, atomokból épül fel. Arra azonban már ritkán gondolunk, hogy az atomok legkisebb részecskéi a quarqokból, ú. n.  energia csomagocskákból állnak.

Ilyen megközelítésből pedig az emberi test nem más, mint ezeknek az energia csomagocskáknak az összessége. Az  bizonyított tény, hogy az energia állandó változásban van, aminek mérhető paraméterei vannak. Ezek a mérhető paraméterek azok a mikro mágneses rezgések, amelyeknek a regisztrálására, terápiás felhasználására alkalmas a Mora készülék. A Mora Super Bipolár készülékkel lehetőségünk van a test aktuális állapotának felmérésére-amennyiben szükséges - a  betegséggel, környezeti ártalmakkal, stb. együtt járó kórós rezgések kioltására, a normál rezgések felerősített formában történő visszajuttatására a szervezetbe. A felerősített normál rezgések beindítják, illetve fokozzák a szervezet öngyógyító folyamatát, s lelhetővé válik a teljes gyógyulás.

Korunkat a nagymértékű környezetszennyezés jellemzi, ami újabb és újabb „népbetegségek"megjelenéséhez vezet. Ezek közé sorolható a népesség jelentős részét súlytó allergia, asztma, geopatikus terhelés. A készülék programjában szereplő szubsztrát-információk  segítségével mód van 360 féle anyaggal allergia vizsgálatra, de bármilyen hozott anyag is vizsgálható. Légúti allergiás tünetek esetén tesztelhető a beteg lakásának vagy munkahelyének tesztcsíkon elhozott pora, de ugyanígy tesztelhetők a különböző kozmetikumok, háztartásban és munkahelyen alkalmazott vegyületek.

Fény derülhet a nagyvárosi élet  okozta környezeti ártalomra (ólom, kadmium terhelés)vagy az amalgám fogtömés miatti energetikai zavarra.  Az előbbiekhez hasonlóan természetesen a diagnózist azonnal követő terápiára is mód van.

A kezelés minden pillanatban alkalmazkodik a szervezet aktuális állapotához és amennyiben egyéb zavarótényező nincs, a tünetek teljesen megszüntethetőek.

Az egyik leggyakoribb, gyógyulást akadályozó tényező a geopatikus terhelés.

Ezt a betegséget betegek nagy százalékában tapasztaljuk. A természetgyógyászati eljárások többsége a környezetet, a lakószobát, a munkahelyet vizsgálja, végez méréseket.

A Mora eljárás lehetővé teszi, hogy a szervezet ilyen jellegű terheltségét mutassuk ki.

Az eljárás fizikai alapja, hogy a vörösvértest hemoglobin részének vasatommag spinje normál esetben jobbra forgató, kórós körülmények között, pld:kórós földsugárzás hatására, balra forgatóvá válik.

A vizsgálat szükségessége, a geopatikus terhelés gyanúja akkor merül fel, ha a pontmérés során ötnél több kórós pontértéket kapunk.

Ekkor egy csepp vért az erre a célra szolgáló forgás tesztelőbe helyezünk és ismét végig mérjük a pontokat.

Ha 5 -nél több pontérték normalizálódik, egyes irodalmi adatok szerint már 3 pontváltozásnál is, biztosak lehetünk a szervezet geopatikus terhelésében.

A kezelés egyetlen gombnyomásra ebben az esetben is lefolytatható, de mindig javasoljuk a tartózkodási hely bemérését, illetve a hálóhely legalább átmeneti, áthelyezését.

Mind addig, amíg a szervezet ilyen expozíciónak van kitéve, nem várható a betegség tüneteinek a javulása, vagy tartós gyógyulás.

Fordítva is igaz, ha megszűnik a kórós földsugárzás hatása, a betegségtünetek is 80 százalékban elmúlnak.

A Mora terápia bioritmus programja lehetővé teszi hogy „rossz" napjainkon is megfelelő teljesítményt nyújthassunk, ne kerüljünk konfliktusba környezetünkkel, elviselhetőbbek legyenek a nehézségek.

A bioritmus születésünktől kezdve végigkíséri létünket a 23 napos fizikai, 28 napos lelki, 33 napos intelligencia ritmusával. Mindhárom ritmus sinusgörbe szerint változik.

Ez azt jelenti, hogy egy negyed periódus után állapotunk eléri a 100 százalékos csúcsot.

További periódus negyed után, tehát a periódus felénél a nullpont negatívba vált át.

Ez az átváltás a legkedvezőtlenebb.

A Mora készülék a páciens születési ideje alapján az adott időpontban amennyiben szükséges korrekciót biztosít, amely néhány órára harmonizálja a szervezetet, lehetővé téve a fontos feladatok hibátlan teljesítését.

Mód van második személy  születési adatainak betáplálására is, vagyis arra hogy egy adott személy pillanatnyi egojához alkalmazkodjunk.

Teljesen fájdalmatlan eljárás így a kisgyermekek és a krónikus betegségben szenvedő, legyengült betegek kezelésére is alkalmas.

A vizsgálat és a kezelés során a páciens mindkét kezében elektródát tart és lábai is elektródákon helyezkednek el ill. mindenhez  az szükséges csupán, hogy kb. 1 óra hosszáig egyhelyben kell ülni.