Vissza az előző oldalra

Társaságunk rövid története:                

1994: Cégünk megalakulása, az alapító tagok nyugati orvoslást gyakorló, de komplementer medicinát is alkalmazó szakorvosok. Cégünk fő tevékenysége a Mora terápiás készülékek magyarországi forgalmazása és a Mora terápia alkalmazása.

 

1998: elkezdjük a szervezet méregtelenítését könnyítő kolon hidroterápiás készülékek forgalmazását és bevezetjük a kolon hidroterápiát a természetgyógyászati praxisba.

 

2003: a dohányzásról leszoktatás segítésére egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a dohányzás leszokását ( is )segítő Mora III/RM200 típusú készülék forgalmazását kiterjesztjük.

 

2005: több ezer sikeres, a dohányzásról leszokást segítő program után tüdőgyógyász szakorvosokkal együttműködve összehasonlítjuk módszerünket más eljárások hatékonyságával.

 

2006: elkészül a Mora dohányzás leszoktató programot más módszerekkel összehasonlító tanulmány, amely eredménye az, hogy a Mora program legalább olyan hatékony, mint a jelenleg legeredményesebbnek tartott módszer.

 

Komplementer orvoslással foglalkozó cég vagyunk, 1994 óta orvos-természetgyógyászati rendelőket üzemeltetünk.

Készülékeink (Mora készülékek, Kolon-hidroterápiás készülékek) nélkülözhetetlenek a méregtelenítésben, stresszoldásban, állapotkarbantartásban, a szépség megőrzésében, akut- vagy krónikus betegségek gyógyításában.

Szeretnénk, ha Önök is igénybe vennék szolgáltatásunkat. Szívesen keressük fel Önöket, vagy látjuk vendégül rendelőinkben.

Örömmel állunk szíves rendelkezésre, bárminemű felvilágosítással kapcsolatban szolgáltatásainkat illetően.

 

Vissza az előző oldalra