Vissza az előző oldalra

MORA ORVOSAINK

Dr. Bogdány Anikó (MORA orvos és oktató)

anik_600
Mora orvos-természetgyógyász, 2 orvosi szakvizsgával 19 év klinikai gyakorlattal és 14 év alternatív gyógyászati tapasztalattal végzi a hozzá forduló betegek holisztikus gyógyítását.
Jártasságot szerzett az akupunktúra, a homeopátia, a lézerterápia, az agykontroll, mágnes terápia és a biorezonancia területén.
Reiki mester-tanári végzettséggel és angol középfokú nyelvvizsgával is rendelkezik. A Mora Intézetben a gyógyítás mellett a Mora gépeket vásárlók oktatását és továbbképzését is ő végzi.

 

Dr. Scholz Erzsébet (MORA orvos)

erzsike_240

Több mint húsz éve dolgozik az egészségügyben, aneszteziológus szakorvosként sok ezer narkózist vezetett. Korábban felnőtteken, az utóbbi évtizedben gyermekeken. Az alternatív gyógyítás mindig vonzotta, de közelebbi kapcsolatba csak négy éve került vele, egyik gyermeke súlyos betegsége kapcsán. Vallja, hogy a gyógyításban ötvözni kell a hagyományos orvoslás és a komplementer medicina kínálta lehetőségeket: nincs egyedül üdvözítő módszer, hiszen minden beteg és minden betegség más. A betegek kezelésénél ezt mindig szem előtt tartja. A kezelések felépítésénél emellett előtérbe helyezi a személyre szabott Mora terápia, illetve a minőségi étrend kiegészítők (méregtelenítők, vitaminok, ásványi anyagok, stb.) használatát. Igyekszik feltárni a betegségek lelki vonatkozásait is, hiszen ismert, hogy ezek számos állapot rosszabbodásáért felelősek. A krónikus betegségben szenvedőknél a panaszok csökkentésére, fájdalommentességre, lehetőség szerinti minőségi élet elérésére törekszik. Szívesen foglalkozik gyermekekkel és serdülőkkel, anyaként maga is megélt kritikus időszakokat.

 

Reumatológiai Szakrendelés:

Rheumatológiai magánrendelés az Életerő Gyógyközpontban

2016. januárjától új szakrendelés indul az Életerő Gyógyközpontban. Dr Modok  Mária - szakorvos reumatológiából és fizioterápiából- 25 éves szakmai gyakorlattal fogadja a mozgásszervi betegeket a földszinten lévő rendelőben előzetes időpont-egyeztetés után.
 
Kérjük az első megjelenéskor hozzák el korábbi leleteiket, laboreredményeiket, esetlegesen meglévő Rtg ,CT, MRI eredményeiket, valamint az Önök által szedett gyógyszerek listáját. Az első vizsgálat alkalmával a részletes mozgásszervi állapotfelmérésen kívül a korábbi betegségekről, esetleges korábbi sérülésekről és más szervrendszereket  érintő megbetegedésekről is tájékozódunk ezért kell elhozni az ezekre vonatkozó zárójelentéseket is. 

Célunk, hogy hosszú várakozás nélkül, nyugodt körülmények között,elegendő időráfordítással történjen az orvos-beteg kapcsolat, amikor van idő a felmerülő kérdések feltevésére és megválaszolására. A gyógyulás érdekében a reumatológus  szakorvos javaslatot tesz a szükséges gyógyszerekre, az ezek kiváltásához szükséges vénnyel látja el a beteget, lokális injekciókat  adhat, illetve javaslatot adhat az Életerő Gyógyközpontban igénybe vehető fizioterápiára, ideértve például az galvánkezeléseket, iontoforéziseket, szonoforézist,  ultrahang kezelést vagy javasolhat más helyen igénybe vehető gyógyfürdőkezeléseket.
Az állapotfelmérés után az orvos javaslatot tehet esetlegesen szükséges egyéb vizsgálatokra.
A  beteg állapotának javítása és visszaesések, rosszabbodások megelőzése érdekében minden alkalommal részletes életmódbeli , ergonómiai tanácsadást végzünk, hisz a beteg is sokat tehet állapota javulásáért, önmagaga egészségéért.
 
Üdvözlettel:
 
                        Dr. Modok Mária