Vissza az előző oldalra

Mi a Mora terápia ?

 

Mind a kozmikus, mind pedig a földi világunk állandóan változó, kölcsönösen egymásra ható rezgéshalmazokból épül fel.

Az emberi szervezet ezen rezgéseinek mérésén alapul a mikromagnetikus diagnosztika és terápia, mely a XX. század végének forradalmi előrelépése a gyógyításban.

A mikromagnetikus terápiák meghatározó irányvonalát képviseli a Mora terápia, mely a szervezet aktuális energetikai helyzetének feltérképezésére és az energetikai viszonyainak harmonizálására szolgál.

hullmok_240

Hogyan történik ez a bizonyos harmonozáció? A páciens testének rezgései kéz- és lábelektródákon át kerülnek a Mora készülékbe. Azok a rezgések, amelyek a kiegyensúlyozottan működő szervezet rezgéseinek megfelelnek, felerősítődnek, ezáltal a szervezet öngyógyító mechanizmusai támogatást kapnak. Azokat a rezgéseket viszont, amelyek nem korrelálnak az egészséges szervezet elektromágneses hullámaival, a készülék az ellentétükre fordítva juttatja vissza a páciens testébe. Ott a két, egymással ellentétes tükörkép hullám találkozásukkor kioltja egymást, vagyis a "kóros" rezgések semlegesítődnek, így a szervezet működése harmonikusabbá válik.

A mikromagnetikus terápia legfigyelemreméltóbb előnye más terápiákkal szemben pontosan az, hogy a rezgések szintjén működik, vagyis már azt is jelzi, ha valahol a szervezetben "csak" az energetikai egyensúly bomlott meg. Ez a "csak" energetikai zavar ugyanis a későbbiekben működésbeli, sőt képalkotó eljárásokkal is érzékelhető problémák alapja is lehet.

Fittségünk megőrzése szempontjából alapvetően fontos, hogy időről időre ellenőriztessük, minden rendben zajlik-e a szervezetünkben, hogy a szükséges ellenlépéseket még azelőtt megtehessük, hogy szervi probléma alakulna ki.

A vizsgálat rendkívül részletesen áttekinti szervezetünk működését, mely azért szükséges, hogy a kezelés betegségünknek és aktuális állapotunknak legmegfelelőbb legyen. A vizsgálat nélkülözhetetlen feltétele annak, hogy a terápia során a kiváltó okot szüntessük meg, ezáltal tartós javulást érjünk el.

A Mora terápia bármilyen betegség esetén hozzájárul a gyógyuláshoz, hiszen a szervezet meridiánjaiban történő energiaáramlást helyreállítja, ezáltal sejtjeink akadálytalanul képesek kommunikálni, amely minden gyógymód alapja.

A Mora terápia bármilyen más, természetgyógyászati vagy egyetemi módszerrel is együtt alkalmazható, fájdalom-, és mellékhatás-mentes.

Állapotfelmérésre bejelentkezés: 62/543-255

Vissza az előző oldalra