Vissza az előző oldalra

Van segítség az allergiásoknak!

Orvos-természetgyógyászaink 1,5 órát csak Önnel foglalkoznak!

Szegeden:+36 62 543-255

Budapesten: +36 70 360 0623

 ÚJ LEHETŐSÉG AZ ALLERGIA GYÓGYÍTÁSÁBAN  

allergia_gyerek2_240

Korunk népbetegsége az allergia, amely évről évre egyre nagyobb hányadát érinti a lakosságnak. Egy amerikai felmérés szerint a lakosság 20% a valamilyen allergiás megbetegedésben szenved.Az allergiások száma évente 5%-kal nő, és egyre több közöttük a gyermek.
Van akinek nincs is szinte tudomása róla, esetleg csak véletlenül derül ki, másoknak enyhe panaszokat okoz, míg megint másoknak olyan súlyosak a tünetei, hogy befolyásolják mindennapi életvitelüket.
Az allergia kialakulásában szerepet játszik a helytelen táplálkozás, a nagyfokú környezetszennyezés (talaj, levegő, folyó- és állóvizek szennyezése), amelyek mind az immunrendszerünket gyengitik, és okozzák a mindannyiunk által jól ismert, kellemetlen tüneteket. Másrészt az elmúlt évtizedek túlzott antibiotikum-fogyasztása jelentős károkat okozott az emberek normál bélflórájában, így sok esetben olyan anyagok is át tudnak jutni a bélfalon, melyeknek nem volna szabad. Az így bejutott allergizáló anyagok aztán szabályosan sokkolják az immunrendszert, amely allergiás tünetekkel reagál.

  Az inhalációs allergének által okozott tünetek: a köhögés, tüsszögés, orrfolyás, szemvörösség és könnyezés.

11032_1parlagf369_220                                    allergia_gyerek_cica_150                           kutya__gyererkbaba_120


 

Az ételallergia által kiváltott tünetek azonnali típusú allergia esetén: csalánkiütés, ekzema, arc és ajkak duzzanata, esetleg (szerencsére ritkán) anaphylaxiás shock.
A késleltetett típusú ételallergia azonban változatos és megtévesztő, egyéb betegségekre hasonlító tünetekkel jelentkezhet, úgymint: migrén szerű fejfájás, emésztési zavar, fáradtság, depresszió, izületi fájdalom, visszatérő hasi fájdalmak, légzési zavarok, hörghurut, bélpanaszok, éjjeli ágybavizelés, hasmenés vagy székrekedés.
Ezt a típusú élelmiszer allergiát gyakran nem ismerik fel, mert nehéz a tüneteket a késleltetett megjelenés miatt kapcsolatba hozni az adott élelmiszerrel.

 

anya_gyerek_112A Mora készülékkel lehetőség nyílik több ezer számítógépbe programozott allergén tesztelésére igen rövid idő alatt, fájdalom mentesen.

A tesztmérés elektorakupunktúrás méréssel történik és a számítógépbe programozott allergéneken kívül gyakorlatilag korlátlan számú behozott anyagminta bemérhető, ha felmerül az oki szerep.

 

kutyagygyerek_j_200Sok ezer embernek már segítettünk,

biztos Önnek is tudunk!

Jelentkezzen be most:

Szegeden:+36 62 543-255

Budapesten: +36 70 360 0623

AJÁNDÉK keringésjavító kezelés és ceragem masszázságy használat csak június 30-ig minden Mora terápiára bejelentkezőnek!

Vissza az előző oldalra