Vissza az előző oldalra

ÚJ LEHETŐSÉG AZ ALLERGIA GYÓGYÍTÁSÁBAN

Korunk népbetegsége az allergia, amely évről évre egyre nagyobb hányadát érinti a lakosságnak. Egy amerikai felmérés szerint a lakosság 20% a valamilyen allergiás megbetegedésben szenved.

Van akinek nincs is szinte tudomása róla, esetleg csak véletlenül derül ki, másoknak enyhe panaszokat okoz, míg megint másoknak olyan súlyosak a tünetei, hogy befolyásolják mindennapi életvitelüket.

Az allergia kialakulásában szerepet játszik a helytelen táplálkozás, a nagyfokú környezetszennyezés (talaj, levegő, folyó- és állóvizek szennyezése), amelyek mind az immunrendszerünket gyengitik, és okozzák a mindannyiunk által jól ismert, kellemetlen tüneteket.

Az inhalációs allergének által okozott tünetek: a köhögés, tüsszögés, orrfolyás, szemvörösség és könnyezés.

Az ételallergia által kiváltott tünetek azonnali típusú allergia esetén: csalánkiütés, ekzema, arc és ajkak duzzanata, esetleg (szerencsére ritkán) anaphylaxiás shock.
A késleltetett típusú ételallergia azonban változatos és megtévesztő, egyéb betegségekre hasonlító tünetekkel jelentkezhet, úgymint: migrén szerű fejfájás, emésztési zavar, fáradtság, depresszió, izületi fájdalom, visszatérő hasi fájdalmak, légzési zavarok, hörghurut, bélpanaszok, éjjeli ágybavizelés, hasmenés vagy székrekedés.
Ezt a típusú élelmiszer allergiát gyakran nem ismerik fel, mert nehéz a tüneteket a késleltetett megjelenés miatt kapcsolatba hozni az adott élelmiszerrel.

A Mora készülékkel lehetőség nyílik több ezer számítógépbe programozott allergén tesztelésére igen rövid idő alatt, fájdalom mentesen.

A tesztmérés elektorakupunktúrás méréssel történik és a számítógépbe programozott allergéneken kívül gyakorlatilag korlátlan számú behozott anyagminta bemérhető, ha felmerül az oki szerepe az allergia kiváltásában.

Ily módon házipor, tisztító- és kozmetikai szerek, élelmiszerek, vegyszerek, szervezetbe beültetendő anyagok előzetesen tesztelhetőek, fennáll-e velük szemben az összeférhetetlenség.

Kitesztelt allergia esetén oki kezelésre is lehetőség nyílik.
A szervezetben lévő kóros elektromágneses hullámokat a készülék regisztrálja, az interferencia elve alapján pedig kioltja.
Ily módon nyílik lehetőség az allergia végleges kioltására, szemben a gyógyszeres kezeléssel, amely magát az allergiát nem, hanem az allergia által kiváltott tüneteket mérsékli, vagy szünteti meg.
A Mora terápia tehát egyesíti az ősi kínai gyógymódot a legkorszerűbb mikromagnetikus meridián terápiás módszerrel, hogy a szervezet saját elektromágneses rezgéseinek szabályozásával helyreállítsa testünk önszabályozó mechanizmusát.

Mora terápia jelentősége az allergiás kórképben (Dr. Márkus Vera írása)

Vissza az előző oldalra