Vissza az előző oldalra

Hogyan segít a Mora a gombás megbetegedésekben ?

Az emberi szervezet gombás fertőzései nagy kihívást és sokszor komoly problémát jelentenek a hagyományos orvoslás számára.

Az antibiotikumok alkalmazása, illetve a helytelen táplálkozás (túlzott szénhidrát-, és fehérje fogyasztás) a belső miliőre gyakorolt negatív hatásuk miatt normál bélflóránk egyensúlyát felborítják, teret engednek a gombák korlátlan szaporodásának. Az egyébként fiziológiásan is jelen lévő gombák túl nagy száma makacs tünetek kialakulásához vezethet, persze általában akkor, amikor az immunrendszer meggyengül.

candida_153

A patogénné váló gombák (leggyakrabban a Candida albicans) nagyon változatos, összefüggéstelen panaszokat tartanak fenn. Ez persze nem jelenti azt, hogy ha kedélyhullámzást, látási zavarokat, emlékezetzavart, allergiás reakciókat, alvászavarokat, gyakori húgyúti fertőzéseket, gyakori vizelési ingert, hasi görcsöket, székrekedést, puffadást, szem- és orrviszketést, végbéltáji viszketést észlelünk magunkon; lepedékes a nyelvünk; fáradtak vagyunk; vagy vágyakozunk az édesség után, akkor biztosan gombás fertőzésünk van, ezért van szükség a pontos diagnózisra.

 

A Mora állapotfelmérés közel negyven gombafaj (bél-, és körömgombák) vizsgálatát teszi lehetővé.

A Mora terápiával szigorú diéta betartása mellett évek óta fennálló, kellemetlen tünetektől szabadulhatunk meg.

Vissza az előző oldalra