Vissza az előző oldalra

NŐGYÓGYÁSZATI PANASZOK KEZELÉSE MORA TERÁPIÁVAL

A nők nagy része szenved a havi ciklus rendellenességei miatt.


Ezek a rendellenességek lehetnek különböző vérzészavarok, úgymint: túl bőséges, vagy túl gyenge vérzés, elhúzódó vérzés, szabálytalan ciklus (normálisnál hosszabb vagy rövidebb).


A Mora terápia segítségével kiválóan kezelhetőek

menopauza3_240- a menstruációt kísérő kellemetlen tünetek, mint a fejfájás, rossz közérzet, ingerlékenység, hasi görcsök, végtagduzzanat. A rendszertelen havivérzések a kezelések hatására rendszeressé válnak.
- sikeresen alkalmazható a Mora terápia a kisebb méretű nőgyógyászati ciszták kezelésében is, hatására a ciszta rendszerint megkisebbedik, az általa fenntartott panaszok csökkennek.
- a Mora terápiával jól gyógyíthatók a klimax, azaz a változó kor okozta panaszok is.

A klimax általában a kontinentális éghajlaton 45-55 év között jelentkezik a menstruációs vérzés elmaradásával, melynek hátterében a szervezet hormonháztartásának változása áll. Egy-egy vérzés kimaradásával párhuzamosan, jellegzetes, igen kellemetlen kísérő tünetek lépnek fel. Ezek a fizikai tünetek (váratlan hőhullámok, izzadás, migrén-szerű fejfájás, hangulati ingadozás, fáradékonyság, valamint az oestrogen hiány miatt fellépő csontritkulás) legalább annyi kellemetlenséget okoznak a változás korába lépő nőknek, mint amekkora pszihés megterhelést jelent a több évtizedes menstruációs ciklus megszűnése.

kedves_sz337ke_n337_120
Hormonkészítmények szedése nélkül, a mellékhatás mentes homeopathiás készítmények és a Mora kezelések hatékonyan csökkentik a klimax okozta panaszokat, s megkönnyítik ennek a sokak számára nehéz időszaknak az átvészelését.

Vissza az előző oldalra