Vissza az előző oldalra

A GEOPÁTIÁS TERHELTSÉG ÉS A MORA

A földsugárzások erősödnek, immunrendszerünk pedig egyre gyengébb, ezért a sugárzások egyre erősebben hatnak szervezetünkre. Sok műtét és betegség elkerülhető lenne, ha sugárzás-mentes térben aludnánk, dolgoznánk, hiszen az életműködésünket alapvetően befolyásolják. Nélkülük nincs élet, de ha huzamosabb ideig 5-8 óra bennük tartózkodunk, akkor hatásuk betegségeket okoz.

A sugárzások formái:

  1. Geológiai törésvonal: A törésvonal sugárzásokban előfordulhat radioaktív sugárzás. Igen gyorsan leromlik az ember védekezőképessége és könnyen megbetegszik. Fő oka lehet daganatos megbetegedéseknek és idegrendszeri károsodásoknak.

 

  1. Vízérsugárzás: A vízerek azért veszélyesek, mert sugárzási frekvenciájuk az ember szerveinek működési frekvenciatartományába esnek. Az egyszeres vízerek minden esetben energia elvivők, emiatt reggel gyakran azt érezzük, hogy fáradtabbak vagyunk, mint amikor lefeküdtünk. A kettős vízerek daganatos betegségeket okoznak. Parkinson-kór, sclerozis multiplex, veseelégedetlenség, Bechterew kór, gyomorvérzés, érszűkület, tüdőbetegség, asztma, allergia, pajzsmirigy problémák legtöbbször a vízerek sugárzásának hatásai. (A padlófűtés egy mesterséges vízérsugárzást hoz létre.)

 

  1. Szent György: Erőtere igen erőteljes, energia "töltő", hosszú távon az emberek nem bírják. Zavarja az agyműködést, a koncentráló képességet. Megnöveli a vércukorszintet, sejtburjánzást okozhat.

 

  1. Ley vonal: A negatív polarizációjú Ley vonal az izomrendszerre hat, és izomsorvadást okozhat. Nehéz ébredésről, levertségről és fáradtságról számol be kivétel nélkül az a személy, aki benne alszik. Ideg- és szemproblémát, mellékvese betegséget, mozgásszervi problámákat okoz.

 

  1. Hartmann sugárzás: A Föld mágneses kisugárzása. Hatására gyulladásos megbetegedések előfordulásának valószínűsége nő azokon a testrészeken, szerveken, amelyeken átmegy. Fejfájás, éjjelente rendszeresen felébredés, látás- és halláskárosodás okozója. Szívritmus panaszokat, ingadozó vérnyomást, cukorbetegséget, allergiát, reumás betegséget, ízületi gyulladást, meddőséget okozhat. Akadályozza a csakrák működését, agydaganatot válthat ki. Szívinfarktust. Ha egy-egy elektromos berendezése túl gyakran meghibásodik, szinte biztos lehet benne, hogy Harmann sugárzásban van.

 

A geopáitás terheltség az egyik oka lehet annak, hogy az egyébként korrektül kezelt egyéb betegségek (pl. allergia) nem gyógyulnak meg.

A Mora diagnosztika ki tudja mutatni az esetlegesen fennálló geopátiás terheltséget, és a kezelésre is lehetőséget ad. A gyógyulás persze csak akkor lesz tartós, ha életterünket a lehető legjobban megtisztítjuk a geopátiás stressztől. Orvosaink ehhez megfelelő életmód-tanácsokkal látják el a hozzánk forduló pácienseket.

 

Vissza az előző oldalra